PROJECTS

Equestrum Campus.png

Equestrum Campus Midden-Delfland

Advisering en conceptontwikkeling voor het werven van partners voor de nieuw te ontwikkelen campus. Ondernemers, overheid en onderwijs werken intensief samen aan kennisontwikkeling en innovatie voor de hippische sector. Deze samenwerking  gaat verder dan alleen de hippische bedrijven.  Om de paardensport heen zijn een groot aantal netwerken actief die veel mogelijkheden bieden voor (internationaal) ondernemerschap en hebben naast kennisdeling ook de functie om innovatie aan te jagen in de brede Metropoolregio Rotterdam-Den Haag

www.equestrum.nl

Molenlanden.jpg

Food & Agri Campus Molenlanden

In opdracht van WeKonekt Rotterdam het opzetten en uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek over het realiseren van een Food & Agri Campus.

Er zijn ambitieuze plannen om in Molenlanden een vlees, kaas & zuivel campus te realiseren als etalage voor de regio, als motor voor innovatie bij bedrijven en als clubhuis voor de betrokken ondernemers, hun medewerkers en betrokkenen vanuit onderwijs, onderzoek en overheden.

CHIO.jpg

CHIO Rotterdam

Als extern adviseur voor RSP te Rotterdam een herijking van de marketing en communicatiestrategie voor het hippisch event CHIO te Rotterdam. Voor de reguliere jaarlijkse editie en in het bijzonder de EK's van 2019. Daarnaast een conceptontwikkeling en plan van aanpak voor het stretchen van het evenement naar een paardensportevenement wat zich kan meten op wereldniveau.

http://www.chio.nl/

EK 2019 logo.png

EC Rotterdam 2019

Het organiseren van 3 congressen met de thema's "Feeding & Greening the City', 'Circularity' en 'Mobiliteit'. Deze congressen werden in de week van het EK 2019 gehouden als side-events in partnership met de sponsoren van het EK, overheden, provincie Zuid-Holland en CHIO.

https://www.rotterdam2019.com/

Zuiderwaterlinie.jpg
De Zuiderwaterlinie

Op projectbasis het ontwikkelen van een sponsorstrategie voor het project 'De Zuiderwaterlinie' in opdracht van 'Mothership' Rotterdam.

http://zuiderwaterliniefestival.nl/zuiderwaterliniefestival.nl/over-het-zuiderwaterlinie-festival/

Kantoor Blaak.jpg
150 jaar Koninklijke Diergaarde Blijdorp

Publiekscampagne Diergaarde Blijdorp & campagne Promoting partner Rabobank Rotterdam

https://www.diergaardeblijdorp.nl/rabobank-promoting-partner/

Corporate film Tanzania.PNG
Corporate Branding

Corporate film partnership National Microfinance Bank Tanzania & Rabobank Development Program

https://www.youtube.com/watch?v=Wz5ratc_q7M&t=15s

Corporate clip Rabobank Rotterdam.PNG
'Co-branding City Marketing stad Rotterdam & Rabobank'
Corporate clip met storytelling als onderdeel van een positioneringscampagne.
                                           'Samen de stad sterker maken'
S'saamen 
Alpe-d'Huzes.png

'Social Responsability'

Vrijwilliger als Bestuurslid Sponsorwerving van Stichting Alpe- 'dHuZes.

Doel is om 5000 deelnemers te werven voor het event en een streefbedrag op te halen van €12.500.000,- via sponsoring en fondsenwerving wat rechtstreeks ten goede komt voor onderzoek in de strijd tegen kanker.

www.opgevenisgeenoptie.nl